05. La platja. En holandès es lliga més

Platja de Llevant.Salou, Tarragones, Tarragona

Platja de Llevant, Salou. © RLM

Les germanes Penders van arribar a Salou amb poc equipatge: bikinis i moltes camisetes. Es van quedar amb la millor oferta de la seva agència de viatges, a Rotterdam. “Molts amics ja havien vingut”, puntualitza la més gran, Martine. Aquí han trobat tants compatriotes “que lliguem més en holandès que en anglès”. / SARA SANS

Totes les fotografies d’aquesta sèrie es van fer amb el consentiment i col·laboració dels seus protagonistes. D’altra banda, si algú s’estima més no aparèixer al blog, només cal enviar un correu i es retirarà la imatge immediatament. Moltes gràcies novament per la vostra complicitat.

Comparteix

  Etiquetes: , , , ,

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús