09. La platja. Bronzejat a la catalana

Platja Prat d'en Fores.Cambrils, Baix Camp, Tarragona

Cambrils, Baix Camp. © RLM

Pell morena i esquena quatribarrada. El que és efímer i el que és permanent es fonen a la pell de la Roser, una jove de catalanitat manifesta i perenne com el tatuatge que llueix a la seva espatlla esquerra. “No sóc gens radical, diguem que em sento lligada a la meva terra”, puntualitza. La sorra de la platja es la terra on arrela aquesta dona de bandera. / ENRIC ALFONSO

Totes les fotografies d’aquesta sèrie es van fer amb el consentiment i col·laboració dels seus protagonistes. D’altra banda, si algú s’estima més no aparèixer al blog, només cal enviar un correu i es retirarà la imatge immediatament. Moltes gràcies novament per la vostra complicitat.

Comparteix

  Etiquetes: , , , , ,

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús