12. La platja. Desconnexió en colors

Platja de la BarcelonetaBarcelona, el Barcelones, Barcelona18.07.2002

Platja de la Barceloneta, Barcelona. © RLM

Fa cinc mesos, la Nara va tallar amb el seu xicot i el seu cabell. Es va desfer de la seva inseparable cua i es va pintar del vermell més cridaner. Després va venir el taronja. Ara estem en fase lila i el blanc està al caure. Cada migdia, quan surt de la feina, l’autobús porta a la Nara directa a la platja. A la Barceloneta aquesta recepcionista s’oblida de tots i de tot. / SARA SANS

Totes les fotografies d’aquesta sèrie es van fer amb el consentiment i col·laboració dels seus protagonistes. D’altra banda, si algú s’estima més no aparèixer al blog, només cal enviar un correu i es retirarà la imatge immediatament. Moltes gràcies novament per la vostra complicitat.

Comparteix

  Etiquetes: , , , , ,

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús