25. La platja. Bany nu

Sant Pol de Mar, Maresme, Barcelona

Platja nudista de Sant Pol de Mar, Maresme. © RLM

Damià i Sandra es banyen tal i com Déu els va dur al món. Van sovint a una platja entre Sant Pol i Canet on nudistes i “tèxtils” (en argot, els qui van en banyador) conviuen en perfecta harmonia. “És una gran sensació de llibertat”. Però quan van amb els seus amics opten per platges cent per cent “tèxtils”: “A ells no els hi va això”./ ENRIC ALFONSO

Totes les fotografies d’aquesta sèrie es van fer amb el consentiment i col·laboració dels seus protagonistes. D’altra banda, si algú s’estima més no aparèixer al blog, només cal enviar un correu i es retirarà la imatge immediatament. Moltes gràcies novament per la vostra complicitat.

Comparteix

  Etiquetes: , , , , ,

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús