35. La platja. El clan més fidel de Tossa

Tossa de Mar, La Selva, Girona

Tossa de Mar, La Selva. © RLM

Thalia i Cristian amb els seus pares, els seus avis, els seus tiets i els seus cosins passen les vacances a Tossa de Mar. I no hi ha qui els tregui de l’aigua. Aquest clan madrileny porta ni més ni menys que vint anys estiuejant al mateix lloc, “i cada any que venim, això està millor”, asseguren. Aquí se senten molt ben acollits i ells, agraïts, parlen en català. / SARA SANS

Totes les fotografies d’aquesta sèrie —apareguda a La Vanguardia ara fa 10 anys— es van fer amb el consentiment i col·laboració dels seus protagonistes. D’altra banda, si algú s’estima més no aparèixer al blog, només cal enviar un correu i es retirarà la imatge immediatament. Moltes gràcies novament per la vostra complicitat.

Comparteix

  Etiquetes: , , , , , ,

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús