36. La platja. Escapada a l’alemanya

Lloret de Mar, La Selva, Girona

Lloret de Mar, La Selva. © RLM

Peer i Mathias han deixat les seves respectives novies a Berlin. “Elles ja han estat a Mallorca”, diuen amb un somriure d’orella a orella. Per la cara que posen, això justifica amb escreix la seva escapada a Lloret, les seves nits de festa, els seus matins de son i les seves tardes de platja, on baixen cada dia disposats a jugar amb la seva pilota i a llegir els seus còmics./ SARA SANS

Totes les fotografies d’aquesta sèrie —apareguda a La Vanguardia ara fa 10 anys— es van fer amb el consentiment i col·laboració dels seus protagonistes. D’altra banda, si algú s’estima més no aparèixer al blog, només cal enviar un correu i es retirarà la imatge immediatament. Moltes gràcies novament per la vostra complicitat.

Comparteix

  Etiquetes: , , , , ,

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús