43. La platja. Un mar de respostes

El Port de la Selva, Alt Emporda, Girona

El Port de la Selva, Alt Emporda. © RLM

Li agrada molt tractar amb la gent. I li agrada el seu treball en un hotel de Barcelona. Però quan té un dia de festa, David s’escapa i ben lluny. Avui es relaxa a la platja del Port de la Selva, deixant-se bressolar pel vaivé de l’aigua, submergit en les preguntes i respostes d’una revista de ciència. Demà, de nou a la feina. / RLM

Totes les fotografies d’aquesta sèrie —apareguda a La Vanguardia ara fa 10 anys— es van fer amb el consentiment i col·laboració dels seus protagonistes. D’altra banda, si algú s’estima més no aparèixer al blog, només cal enviar un correu i es retirarà la imatge immediatament. Moltes gràcies novament per la vostra complicitat.

Comparteix

  Etiquetes: , , , , ,

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús