“…et in pulverem reverteris”

Memento, homo, quia pulvis es, et in pulverem reverteris, és a dir: “recorda, home, que ets pols, i en pols et convertiràs”. Sí, sí, però mentre tant….

El porfoli de Sitges és, de fet, un test que mesura la capacitat de supervivència davant la crisi. Si heu somrigut: bé, patireu però se’n sortireu. Si descaradament heu xalat (això ho diem els de Tarragona): fantàstic! no només se’n sortireu sinó que Déu nostre Senyor us ha encomanat la missió de treure’ns a tots endavant. Si us heu ofès: malament, teniu un problema (a més del de la crisi). La teràpia és una mica agressiva però funciona. Robeu el tanga de la veïna del segon i desfileu el dimarts per Sitges. I ha perill d’agafar una galipàndria, és cert, però xatos, viure restrets tota la vida que us quedi és pitjor. Apa, sort!

Si voleu recuperar entrades passades al blog sobre el carnaval de Sitges: “… i arriba l’Extermini (de les plomes)“, “El carnaval, la crisi i la mare que els va parir“.

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús