El llibre dels camins en castellà

Que soc un enamorat del antics camins, no és cap secret.  Comparteixo aquesta passió personal i professional amb bons amic, entre ells, amb el meu col·lega, el geògraf Xavier Campillo, estudiós, expert i pèrit judicial en aquesta matèria. Amb ell vam tirar endavant l’elaboració d’un llibre ben singular “El llibre dels camins. Manual per esvair dubtes, desfer mites i reivindicar drets”, publicat per Arola Editors a finals del 2010. En vaig parlar en un entrada anterior del bloc amb el títol “Qui no porti bon camí que no esperi bona fi”.

Fa aproximadament un any que va sortir al mercat la segona edició i estem molt contents que el llibre s’hagi convertit en una referència pels amants de l’estudi i la defensa dels camins i de tot allò que té a veure amb la llibertat per caminar.

RLM160505_146BX©.jpg

portada caminos_1.jpgAnimats per companys i amics amb els qual compartim aquesta passió, hem engegat el projecte de traduir el llibre al castellà. No existeix una obra com aquesta en llengua castellana i creiem fermament que el tema s’ho val. Aquesta edició no compta amb cap ajuda oficial i per tal de fer-la possible, hem engegat un verkami. El plantejament és molt senzill: bàsicament es tracta de comprar el llibre per avançat (amb l’enviament gratuït) per tal de fer factible l’edició.

Per aquest motiu, si creieu que el projecte és prou interessant, us demanem que ens doneu un cop de ma a difondre’l.

Moltes gràcies!

Camino de Jinama entre muros en la meseta de Nizdafe, San Andrés, El Hierro, Canarias

 

Comparteix

  Etiquetes: , , , , ,

  Comentaris

  • SantiMB

   20/12/2016 - 15:24

   Un projecte molt interessant i que vull que surti endavant. Per això he fet la meva aportació de mecenatge, encara que mínima, i he difós el verkami a la meva página de Facebook i els meus comptes de Twitter, així com en un grup de fotosenderisme de Facebook. A veure si hi ha sort i podem veure el llibre al carrer.

  • Rafael López-Monné

   20/12/2016 - 20:53

   Moltes gràcies Santi!

  • jana

   22/12/2016 - 17:07

   UN llibre pel bon camí, preciós, que arribi a bon port, e aquestes festes podria ser Betlem. Enhorabona!!!

  • Rafael López-Monné

   22/12/2016 - 18:04

   Moltes gràcies Jana. Bones festes!

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús