Castells, llibres i exposicions

Al setembre vaig comentar la publicació del llibre Castells i castellers, una voluntat col·lectiva, que acabava de veure la llum, publicat per Lunwerg Editores, amb fotografies de José Carlos León, Lucas Vallecillos i jo mateix. Si algú li ve gust, avui dimecres 16 de novembre es fa la presentació oficial a Barcelona, a les 18 h al palau Robert i, tot seguit, s’inaugura l’exposició Castells i castellers. Patrimoni immaterial de la Humanitat, que l’editorial ha preparat a partir del llibre. Ara, més que mai, els valors que representen els castells són més necessaris que mai: esforç, valor, risc, compromís, passió… Pit i amunt!

Comparteix

  Etiquetes: , , , , ,

  Comentaris

  • Susy

   12/05/2016 - 16:37

   279c238elena:936c23eДа уж, девочки, по-моему, у вас прямо-таки рвение вступить в «ÃÂ´Ã‘€Ð°ÐºÑƒ» . Кто здесь в этой теме сказал, что ИВ — это плохо для интеллекта ребёнка или обвинил мам, ÐынѲƒÃÂ¶ÃÂ´ÂÂµÃÂ½ÃÃ½Ã‘‹Ñ… перевести детей на ИВ? Идёт просто обмен опытом «ÃÂºÃÂ°ÃÂº это было» — вот и всё19e1bb

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús