14. La platja més natural

Conten que al Paradís, abans d’allò de la poma, Adam i Eva no necessitaven roba per cobrir-se. Bon clima, si senyor. Diuen però, que els van castigar —a ells i a tota la Humanitat, per si de cas— perquè van voler saber més. Déu meu! algú s’ha parat a pensar el significat profund d’aquest càstig? La vergonya i els sentiments de culpa han estat, i continuen sent, les grans armes de les religions. Sortosament hi han platges sense pomeres, ni àngels amb espasses de foc, ni gaires banyadors. Una aposta absoluta per entrar en contacte amb el sol, la sorra i el mar. Curiosament, malgrat el que es podria pensar, no són les platges amb més contingut eròtic, o això m’explicaven alguns banyistes que m’asseguraven que els que  hi anaven per lligar utilitzaven banyadors. Ja se sap, millor insinuar. La imaginació és poderosa.

Comparteix

  Etiquetes:

  Comentaris

  • JoseLuis

   01/08/2016 - 18:13

   Totalmente de acuerdo…esas playas son El Paraíso.Son ya 18 años yendo siempre que podemos..
   Buenas fotos.

  • JoseLuis

   01/08/2016 - 18:13

   Maravillosas playas

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús